Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului – Muntenia.
Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului este locația unde cu siguranță vei alege să te reîntorci. Aici, simplitatea elvețiană se îmbină perfect cu ospitalitatea românească.
Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului este situată la poalele Muntelui Chichilău, loc unde povestea se desprinde ca dintr-un basm. Dealuri line par că urcă și coboară în același timp, vara pline de vegetație și iarna încărcate de omăt neted.
Facilități camere
Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului este perfectă atât pentru escapade alături de grupul de prieteni cât și pentru ieșiri în familie sau team-building-uri. Cu o capacitate de cazare de 22 de locuri distribuite în camere duble matrimoniale și camere de familie, Pensiunea Valea Lupului își deschide cu drag ușa pentru toți turiștii.
Fiind clasificată cu 3 stele, pensiunea dispune de toate dotările necesare unui concediu reușit la Valea Lupului.
Toate camerele beneficiază de baie proprie cu duș, televizor, acces gratuit la internet și balcon. Camerele sunt amenajate în stil rustic românesc dar cu mici influențe elvețiene.
Facilități pensiune
Dacă alegi un concediu la Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului trebuie neapărat să treci și pe la restaurant. Preparate atât tradiționale cât și internaționale, vinuri alese, dar și delicioșii papanași pe care cu siguranță trebuie să îi încerci.
Pe lângă delicioasele preparate la Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului vei avea parte și de activități recreative. Sauna și sala de fitness amenajate îți stau la dispoziție, iar dacă ești putin mai îndrăzneț poți încerca chiar o tură de rafting alături de prieteni.
Ce vizităm?
Rezervația Vulcanii Noroioşi, locul unde pământul fierbe, se întinde pe aproximativ 30 ha între localitățile buzoiene Scorțoasa și Berca. Rezervația este formată din 4 zone: La Fierbători, Pâclele Mari, Pâclele Mici și Beciu.
Rezervația se deosebește prin fenomenul spectaculos și rar întâlnit în lume care se desfășoară aici. Vulcani de dimensiuni reduse care în loc de lavă scot la suprafața pământului cu ajutorul gazului o pastă fluidă formată din noroi.
Practic, existența acestor vulcani este determinată de mai mulți factori naturali (apa, gaze naturale, argile, gipsuri) care o dată combinați în proporțiile necesare produc acest fenomen magic. Gazele naturale scot noroiul de la o adâncime de peste 3000 m pentru a forma o bulă perfectă la suprafața pământului.
Peisajul care ia naștere la suprafața pământului este unul în continuă schimbare, permanent iau ființă vulcani noi în timp ce cei mai vechi se sting pe rând.