Pensiunea Pasul Căprioarei din Poiana Mărului Brașov – Transilvania.
Oferă o imagine panoramică a zonei Plaiul Foii cu Munţii Piatra Craiului şi Bucegi.
Pensiunea Pasul Căprioarei se află în localitatea Poiana Mărului, Masivul Piatra Craiului, zona Plaiul Foii la graniţa cu Munţii Persani, lângă Zărneşti, Judeţul Braşov în Tara Bârsei, la 12 km de Râşnov, 25 km de Poiană Braşov, 20 de km de Braşov şi 16 km de Bran.
Pensiunea Pasul Căprioarei din Poiana Mărului Brașov vă oferă servicii de cazare în 8 camere duble, spaţioase dotate cu baie proprie, încălzire centrală, balcon şi televizor.
La parter se află sala de mese şi camera de zi de tip “open space” – 90 mp, complet utilată:
Televizor Lcd, combină muzicală, veselă, tacâmuri, cuptor cu microunde, filtru pentru cafea, sandwich maker, două frigidere, vitrină frigorifică.
Acces la internet gratuit.
Acces la bucătăria complet utilată, aflată la demisol, dotată cu două aragaze şi vesela necesară.
Curtea spaţioasă, dispune de parcare, foişor, grătar şi plită tradiţională, terasă, ideală pentru recreaţie şi loc de joacă pentru copii.
Pensiunea vă oferă posibilitatea relaxării şi confortul de acasă în mijlocul naturii, într-un peisaj montan deosebit.
Căi de acces:
Drumul de acces porneşte din localitatea Poiana Mărului aflată pe Dn 73a, este în urcare până la 800 m, pietruit, forestier, având o distanţă de numai 900 m. La cerere transportul este inclus pe distanţa menţionată.
Împrejurimi:
Wolf Park Adventure, parc de aventură, situat în oraşul Zărneşti, la 10 minute faţă de pensiune, a fost realizat pe un teren cu o suprafaţă de 5 hectare.
Wolf Park Adventure dispune de 4 trasee de dificultate progresivă şi 6 tiroliene, lungimea totală a acestora fiind de aproximativ 2.000 m
1. Traseul Galben – pentru copii sub 10 ani, în lungime de 320 m,
2. Traseul Verde – dificultate «uşor spre medie» – participanţi mai mari de 10 ani. – În lungime de 380 m
3. Traseul Roşu – solicită forţă şi energie – gradul de dificultate «mediu greu» – lungime 500 m
4. Traseul Negru – grad dificultate «dificil – extrem», adrenalină la maxim – lungime 590 m.
Plaiul Foii, Rezervaţia naturală Piatra Craiului, Prăpastiile Zarnestiului, Cetatea Rasnovului, Biserica Evanghelică din Ghimbav, Castelul Bran, Cheile Rasnovei, Braşov, Poiana Braşov, drumeţii şi trasee de urcare în Piatra Craiului amintim Prăpastiile Zarnestilor, Fântânile Domnilor şi Fântâna lui Botorog, La Zăplaz, Cerdacul Stânciului, Peştera Stânciului, Moara Dracului, Marele Grohotiş, acces către Cheile Dambovicioarei şi Pesterea Dambovicioarei, drumeţii către Făgăraş, Bucegi.
Mănăstirea rupestră Şinca Veche cunoscută mai mult sub denumirea de ‘Templul Ursitelor’, locaşul de cult se bănuieşte că are o vechime de aproximativ 7. 000 de ani şi se presupune că ar fi aparţinut aceleiaşi civilizaţii care a întemeiat ‘Templul Alb’ din Insula Şerpilor.