Facilitățile camerei:Baie în cameră, Balcon, Internet, Uscător de păr
Prețul închirierii integrale este de 330 de lei/zi.
Ne pare rău, această unitate de cazare nu este disponibilă momentan
Pensiunea Adina din Cavnic
Pensiunea Adina din Cavnic – Maramureș.
Pensiunea Adina din Cavnic este situată aproape de centrul localității Cavnic, între râul Cavnic și șoseaua principală, oferind un cadru mirific, cu dealuri și păduri de brad. La doar 5 km de pârtiile de schi Pârtia Icoana și Pârtia Roata, și 10 km de Rezervația naturală Creasta Cocoșului, pensiunea Adina este amenajată în stil rustic, cu elemente din lemn, ceea ce creează o ambianță caldă, plăcută.
Cazarea la Pensiunea Adina din Cavnic se face în trei camere, la parter și mansardă cu un total de 10 locuri de cazare. Camerele dispun de TV cu cablu și sunt deservite de 2 băi dotate cu apă caldă în permanență.
Foișorul din grădină este locul ideal de petrecere a după-amiezelor, fiind liniștit și relaxant, oaspeții pot profita de facilitățile de grătar, iar pentru cei mici există un spațiu de joacă.
Servirea mesei se face într-un living care dispune de 12-14 locuri iar pe timpul verii și în foișorul din grădină.
Turiștii pot opta pentru un meniu complet, preparatelefiind tradiționale, specifice zonei Maramureșului. Există posibilitatea comandării unor meniuri speciale pentru oaspeții cu preferințe sau nevoi speciale (diete de regim, vegetariene). Doritorii pot asista la prepararea meniurilor la grătar sau ceaun sau pot chiar participa la pregătirea acestora. Preparatele din fructe de pădure culese de către localnici din împrejurimi – compoturile, dulcețurile sau siropurile – dar și din anumite specii de ciuperci specifice zonei – zacuscă, papricaș – sau renumita horincă tradițională sunt oferite în cadrul pensiunii.
Pe lângă pârtiile Icoana și Roata, principalele atracții din timpul iernii, turiștii au posibilitatea de a lua parte la ”Tradiția Brondoșilor” când, în cele trei zile de Crăciun, copiii și tinerii umblă cu măști din piei de oaie înstruţate și cu clopote de alamăpentru a alunga spiritele rele. Alături de sporturile de iarnă, alte atracții din Cavnic sunt Muzeul Born și Papp – adăposteşte o colecţie de documente, fotografii, minerale şi lucrări ştiinţifice care au aparţinut lui Ignar Edler von Born (1742-1791) şi Papp Simon (1886-1970), personalităţi ale geologiei mondiale, originari din Cavnic – „Stâlpul tătarilor” (monument cu inscripţie latină); Grădina Regelui – plantație seculara de larice; Bisericile Romano-Catolice Sf. Maria (1827) și Sf. Borbala (1800); “Logolda” – ruinele unei topitorii de aur din secolul al XVIII-lea; paltinul secular – având peste 200 de ani și aflându-se sub protecția Academiei Române etc.
Dacă aruncăm o privire pe hartă ne dăm seama că în apropiere de Cavnic se află și alte atracții vestite din regiunea Maramureș: Stațiunea Ocna Șugatag (18 km), obiectivele turistice din Baia Mare (30 km); Mănăstirea Bârsana (35 km); Muzeul Memorialul Durerii și Muzeul Satului din Sigetu Marmației (40 km); sau Cimitirul Vesel și Mănăstirea Săpânța Peri din localitatea Săpânța (60 km).
Vă așteptăm pentru o vacanță perfectă, să descoperiți pitorescul zonei și unicitatea acestui loc rustic!